Gezond genieten bij Carla!

Met de juiste kennis de goede keuzes maken

Een aanpak met een gegarandeerd resultaat.

Vanuit mijn jarenlange ervaring op sportgebied en de daaruit voortvloeiende interesse voor een gezond lichaam, kreeg ik inzicht dat we met gezonde voeding veel kunnen bereiken.

Een aantal jaren geef ik nu voedingsbegeleidingscursussen met heel goed resultaat. Het resultaat is zo goed omdat het geen dieet is: een dieet is altijd tijdelijk, andere keuzes maken, is duurzaam.

De cursus die ik geef, duurt 7 weken. In die  weken krijg je theoretische kennis en achtergrond informatie om gemotiveerd andere keuzes te maken. Je krijgt menu’s aangeboden waarbij je ervaring opdoet met het andere eten waarbij je gezond leert genieten. Na afloop combineer je de opgedane kennis met de ervaring van de menu's en krijg je een nieuw gezond eetpatroon waarbij je niet alleen afvalt maar ook gaat merken dat je je vitaler en fitter gaat voelen. Doordat je leert de goede keuzes te maken is er ook ruimte voor "ongezondere uitstapjes". Er ontstaat een betere balans waardoor het volhouden geen probleem meer is.

Er zijn zoveel adviezen die de waarheid pretenderen. Hierdoor merk ik in de praktijk dat men van alles heeft geprobeerd en het vaak van tijdelijke aard is. Ik geloof dat er niet één waarheid is, ik geloof dat ieder mens anders is en dat je met kennis je eigen waarheid ontwikkelt die bij jou past.

Herken je dit, wil je graag iets doen aan je gezondheid en/of wil je afvallen, stuur dan een mail naar carla.m.a.alders@gmail.com. Ik zal dan reageren wanneer de cursus aanvangt en wat de kosten zijn. Natuurlijk kun je me ook altijd met inhoudelijke vragen mailen.

Als je meer informatie wilt, kun je kijken op mijn facebookpagina "Gezond Genieten by Carla". Naast inhoudelijke informatie vind je ook referenties van mensen die deze cursus al eerder hebben gedaan.