Gezond genieten bij Carla

Met de juiste kennis de goede keuzes maken

Een voedingscursus met een gegarandeerd resultaat.

Mijn naam is Carla Alders. Ik heb jarenlange ervaring op sportgebied en de daaruit voortvloeiende interesse voor een gezond lichaam. Ik heb geleerd dat we met gezonde voeding veel kunnen bereiken. Als orthomoleculair voedingscoach help je op weg naar een gezond eetpatroon.

Voedingsbegeleidingscursussen

Een aantal jaren geef ik nu voedingsbegeleidingscursussen met heel goed resultaat. Het resultaat is zo goed omdat het geen dieet is. Want een dieet is altijd tijdelijk. Andere keuzes maken zorgt voor duurzame verandering.

Gezond leren eten in 7 weken

De cursus duurt 7 weken. In die weken krijg je theoretische kennis en achtergrond informatie om gemotiveerd andere keuzes te maken. Je krijgt menu’s aangeboden waarbij je ervaring opdoet met het andere eten waarbij je gezond leert genieten. Na afloop combineer je de opgedane kennis met de ervaring van de menu's en krijg je een nieuw gezond eetpatroon. Door je nieuwe eetpatroon val je niet alleen af, maar je gaat ook merken dat je je vitaler en fitter gaat voelen. Doordat je leert de goede keuzes te maken is er ook ruimte voor ongezondere uitstapjes. Er ontstaat een betere balans waardoor het volhouden geen probleem meer is.

Leer kiezen voor een gezond eetpatroon dat bij jou past

Er zijn zoveel adviezen die de waarheid pretenderen. Hierdoor merk ik in de praktijk dat men van alles heeft geprobeerd en het vaak van tijdelijke aard is. Ik geloof dat ieder mens anders is. Met de kennis uit de voedingscursus maak je eigen waarheid en eetpatroon dat bij jou past.

Wil jij graag iets doen aan je gezondheid? Of wil je afvallen? 

Voor de cursusreeks van 7 wekelijkse sessies + terugkom sessie betaal je maar Eur. 140,=. Er starten regelmatig nieuwe cursussen.

Meer informatie of aanmelden? Stuur een mail naar carla.m.a.alders@gmail.com